Електроника

CAREL

IR33IR33 представлява максимумът, който технологията на CAREL може да предложи в сверата на приложения за хладилна техника. Четирите базови версии(12Vac, 12/24Vac/dc, 230Vac) разширяват огромният набор от продукти в различни конфигурации. Една иноваторска версия е 115/230Vac. Модел с вграден ключ за захранване, 4 релета и часовник, всичко в същата големина, като IR32 гамата. За производителите CAREL предлага 230Vac версията - по-компактна от другите версии с по-важна конфигурация, съответно и по-конкурентенa като цена. 12Vac и 12/24Vac/dc моделите представят еволюцията в IR32 сериите и са проектирани по тяхно подобие за да бъдат естествен заместител. Оперативната логика следва същите линии, и изгледът отразява номер от същите характеристики. като и функциите са се увеличили: смяната от предишната гама към новите версии е толкова лесна и полезна. Повечето от моделите са с 16А(3/4Hp) реле за контролиране на компресорът.
easy series

Един инвоваторски продукт: easy
easy
е израз на десетилетията натрупан опит на фирма CAREL в хладилната техника. С easy фирма CAREL предлага на пазара продукт създаден специално за управление на хладилни барове, кетеринг, хладилни витрини, проектиран на базата на  предишните модели в раздела, с елегантен и модерен дизайн.
easy е гама с голям избор от модели, включително компактна версия която е идеална за места, където мястото е важен фактор.
easy е най-добрият избор за лесно и ефективно управление в комплексният свят на хладилната електроника: ON/OFF функция, тънка клавиатура, високо-ефективен дисплей, преден панел IP65 - влагоустойчив, сменящ се преден панел.

PJ heatingPJ за отопление/охлаждане представлява удължаването на хладилната гама на контролери на CAREL. Този продукт може да да управлява също така и приложения, които не са само за охлаждане, но също и приложения с широки температури в рамките на -50 до 150 0C.
PJ за отопление/охлаждане не е просто обикновен термостат с приложения за нормални температури, а по-скоро пълна гама, която включва модели с от 1 до 3 релета със сонди NTC или PTC.
Версията с 1 изход  изпълнява функция на  термостат, докато моделът с 2 изхода също позволява управлението на втора сонда. с мъртва зона на действие, алармено реле и смяна на настройката чрез дигитално въвеждане на данни. Моделът с 3 изхода винаги е с изход за аларма, също и за контрол на изходите.
Powercompact

powercompact новото предложение от CAREL за хладилно управление на самостоятелни хладилни изделия; особено удобно е за изделия , които изискват високо напрежение  за превключване на товари, със значителен брой изходи, функции и контрол с директен достъп от клавиатурата, с високо IP на предния панел и в същото време компактен дизайн, който намалява габаритите.
Конфигурациите са възможни с 2, 3, 4, и 5 релета, включително 2HP реле за компресори и превключващо напрежение с голям волтаж(115 до 230Vac).
Продължителният  мониторинг на критични събития HACCP, възможността за свързване в система за мониторинг.

MasterCella series

MasterCella представя пъното електронно решение за монофазно/трифазно или статично и принудително охлаждане за камери. Директно управлява монофазни уреди с компресори до 2Hp. Енергийните релета също позволяват контрола на другите двигатели: перки на изпарители,размразяване, осветление,алармни релета и допълнителни изходи. Високият индекс на зашита - IP65 - означава, че MasterCella може да бъде използвана и в особено влажни среди.
Кутията може да бъде поставена директно на предната стена на камерата. Окабеляването е улеснено, чрез вратата на предният панел. може да бъде свързвана в CEREL supervisory systems.

Plug-in series

plug-in е новата гама контролери на CAREL  за статично или принудително охлаждане на уреди работещи при нормални или ниски температури.
plug-in е нов продукт с чуство, което осигурява производителя: модерна електроника, висока ефективност при управлението на хладилните уреди, обикновен дизаийн и редуциране на производствената цена, plu-in е завършен за новите модели, които могат директно да управляват компресори до 2Hp.
Това показва отговорността към изискванията на пазара, който има нужда от намаляване на броят на електрическите компоненти в хладилните приложения, както и намаляване в цената, времето за сглобяване и управлението на компонентите. 
plug-in е направен за производители и монтажници, така че да намали крайната цена на продукта, чрез запазване на цената на труда (по-малко кодове) и улесняване на производствената фаза.

NTC сондиNTC and PT1000, подходящи специално  и нов температурен сензор подходящ blast chiller приложения, където сондата е исползвана за измерване на температурата в сърцето на продукта.
PTC сондиPTC сондите са решение за хладилните и отоплителните приложения, измерващи температури в границите от -50 до 150 °C (в зависимост от модела).