WEICON

НОРДТЕХНИК - WEICON

 Weicon
  WEICON - Марката е с иновационна продуктова гама, която с деситилетия опит, специализирани умения и постоянна консултацияс потребителите се превръща в марка на универсалните решения.
  WEICON е широка гама от химико - технологични продукти и специализирани инструменти. 
  Дийствие, Цена, Качество - Продуктите на WEICON отговарят на всички изисквания на световните пазати и се продават в повече от 64 страни.

 

СМАЗВАЩИ, ОТДЕЛЯЩИ И ЗАЩИТНИ ПАСТИ И СПРЕЙОВЕ
Вайкон антизаяждане е отличен смазващ агент за статично силно натоварени части и бавно въртящи се инсталации при високи температури.С двойната му функция-смазка и защита от курозия,става рационализиращ фактор спестяващ време и разходи.С ниския си коефициент на триене е изключително устойчив на износване и служи като уплътнение(запечатване).
ДВУКОМПОНЕНТНИ ЛЕПИЛА
WEICON лепила за строителството, поддръжката и ремонта: Епоксидни смоли са универсална смес за ремонт.  Минутното епоксидно лепило и бързият метал са бързо втвърдяващи се епоксидни лепила. Ремонтните пръчки на WEICON са лесни за употреба:режете,мачкате-използвате. EASY Mix са бързи,сигорни и икономични.  Пластичният метал е идиален за продължителни ремонти на много различни видове материали. WEICON РК-структурно лепило за здрави и подвижни връзки.
 ЕДНОКОМПОНЕНТНИ ЛЕПИЛА
WEICONLOCK ® продукти са с високо качество анаеробни лепила и уплътнители, въз основа на специални метакрилатни смоли, особено предвид икономическото застопоряване, задържане и запечатване на резбови, цилиндрични и  тръбни  сглобки. WEICON свръзките се отличават като се свързват при контакт с метал при липса на виздух,характеризира се с много добра устойчивост на удар,вибрации,химикали и разтворители.Течната им консистенция напълно запълва кухините,като защитава от течове и пълзяща корозия.
 ЕЛАСТИЧНИ ЛЕПИЛА И СИЛИКОНИ

WEICON Силикон е еднокомпонентен уплътнител(лепило), който е разработен да отговори на високите изисквания на индустриалното производство. WEICON Силмейт е еднокомпонентен, високо устойчив на грес и масла и температура до 260 градуса.

 ТЕХНИЧЕСКИ СПРЕЙОВЕ

WEICON Технически спрейове са за защита и почистване на метали,за производство,поддръжка и ремонт.Развойната ни дейност осигурява отлично качество на нашите продукти-днес,ътре и за в бъдеще в посрещане на постоянно променящи се условия и изисквания за опазване на околната среда.

 ТЕХНИЧЕСКИ ТЕЧНОСТИ
WEICON Технически течности са на разположение за следните области на приложение: почистване,смазване, грижа, поддръжка, освобождаване, отделяне, повърхностните и анти-корозионно покритие.  Опазването на околната среда, икономическата ефективност, здравето и безопасността на работното място - това са всички изисквания, които всяка фирма трябва да изпълни в нарастваща степен.  Ето защо продуктите и производствените системи, които достигат тези изисквания са ставали още по-важно.  WEICON Технически течности, са на разположение в canisters от 5, 10 и 30 литра.
 ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ МОНТАЖНИ ПАСТИ И АЕРОЗОЛИ (ANTI-SEIZE)
Всички видове, влияещи фактори, като влага и триене водят до уврвждане и корозия.На лице са екстензивният ремонт и работата по потдръжката  на значителна цена. WEICON Anti-seize са използвани като защитни и разделящи агенти,също така и като лубриканти за части под силен напор,особено при висока температура.
 ИНСТРУМЕНТИ ЗА РЯЗАНЕ, ЗАБЕЛВАНЕ И ОГОЛВАНЕ НА ВСЯКАКВИ КАБЕЛИ
WEICONWEICON Кабел забелвачки: Точно, бързо и безопасно оголване на всички общи кръгли, коаксиални, мулти-обвити и гъвкави кабели.  Розетка за оголване  дори и в трудни за достигане места. WEICON телени забелвачки: Автоматични телени забелвачки за всички общи и твърди, изолирани проводници.  Забелвачки за строителство върху живи жици до 1000 Volt. WEICON Мулти забелвачки: Само с един инструмент оголване на професионален кабел и жици.Мулти-забелвачки  за всички общи и твърди изолирани проводници.