Uncategorised

НОРДТЕХНИК - PASTORFRIGOR

PASTORFRIGOR

КОМПАНИЯТА:

Pastorfrigor е една от водещите фирми в производството на професионално търговско  хладилно оборудване. През последните 40 години фирмата работи успешно предлагайки богата гама от продукти покриващи най - високите стандарти в хладилната техника. Гъвкавото и бързо производство са комбинирани с модерен дизайн и високо качество.

ИСТОРИЯ:

През 1964 г.: Pastorfrigor е резултат на находчива идея от Бруно Pastorello, който е разширил бизнеса си от търговия, за да се превърне в производител на хоризонтални и вертилкани хладилни витрини. Целта е била да се превърне в лидер за много кратко време.


През 1966 г. той построява първия си завод, на площ над 1000 квадратни метра в San Giorgio Monferrato.
От 1966 г. до ранните 90 години компанията се превръща в италиански и европейски еталон за традиционните хладилни витрини за месни и млечни продукти. Продуктовата гама се развива с витрини с вградени и изнесени агрегати, както и крайстенни хладилни витрини.


В начакото на 90-те е подписано е споразумение с Pininfarina да разработят гамата с арт дизай и модернизиран вид.


През 1992г. е създаден Pastorkalt, като дъщерна фирма за сглобяване на части, а в последствие се превръща в самостоятелна и динамична производствена фирма конкурентна по целия свят.


През 1997 г. Pastorfrigor се премества да Terruggia, където е построен нов по-голям завод, които е и централата на компанията. С по -нататъшно си развитие достига обща площ от 15000 кв. м.


През 1997 г. взима управлението на компанията Pannelli Isolanti Srl., специализирана в производство на хладилни камери, с цел да запълни гамата от продукти в търговското хладилно оборудване.


През 2003 г. стартира проект за увеличаване на линията от продукти, за да влезе в така важната сфера на супермаркетите. Тази линия е представена в EuroShop 2005 г. в Дюселдорф, след това бива подобрена и завършена.
През последните години групата, под ръководството на Pastorfrigor, започва партньорството си, основно с търговски споразумения с много важни компании в много страни.


Днес Pastorfrigor и неговите партньори са лидери на техните пазари, винаги търсейки по-добра комбинация от продукти за клиентите.

plug in serve over counters wall display
Хладилни Витрини с Вградени Агрегати Щандови Хладилни Витрини Крайстенни Хладилни Витрини

low temperature

Нискотемпературни Хладилни Витрини  

 

 

НОРДТЕХНИК - VULKAN LOKRING

Vulkan Lokring

"Автоклиматизация" и "Хладилна и Климатична Техника"

Връзката на тръбите в една хладилна инсталация е един от факторите, имащи решаващо значение за успешен сервиз и монтаж на хладилна и климатична техника. В продължение на десетилетия, запояването е  било единственият, макар и непопулярен метод, който може да бъде използван за това. Тъй като сложни и отнемащи време монтажни работи,потенциални течове и замърсяване бяха приети като част от пакета. С други думи, запояването е необходимо зло?! Това е вече минало, защото патентована тръбна връзка LOKRING сега ви осигурява процедура, която е абсолютно надеждна и  ефикасна.

Областите на приложения на специалната програма на LOKRING за "хладилни и климатични технологии"  включват следните инсталации:

  • Климатици (сплит, мулти-сплит, VRV, HVAC)
  • Термопомпени технологии
  • Слънчева и геотермална енергия
  • Индустриални хладилни инсталации
  • Мобилни хладилни системи

Една система - безкрайни възможности:

  • Съединители и редуцирни връзки
  • Y - разклонители
  • Колена с дълъг радиус
  • Колена и редуциращи на колена
  • Т - връзки и Т - редуциращи връзки
avtoclimatici hladilno
АВТОКЛИМАТИЗАЦИЯ ХЛАДИЛНА И КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА

тест

тест

shop-ad-books

shop-ad

white

НОРДТЕХНИК - МИНИ ХЛАДИЛНИ ВИТРИНИ - NTC-72L

МИНИ ХЛАДИЛНА ВИТРИНА - NTC-72L

rtc-72l
Фреон R134a/R600a
Климатичен тип
Обем (L) 72L
Температура на
охлаждане (Co)
0-10 Co
Ел. мощност 170W
Размери 450х450x983h